Hola, Benvingut al meu blog!

Pots seguirnos en les xarxes socials o subscriuret al feed.

¡ Subscriure al nuestro blog!

Rep en el teu correu les últimes noticies del blog. Ingressa el teu correu per a subscriure.

Pàgines

dimecres, 14 d’octubre del 2020

Música Popular Urabana (MPU)

Una de les coses que caracteritza a la música del segle XX i per extensió a la del segle XXI, és la gran heterogenita d'estils que conviuen conjuntament al llarg de la història.

Per altra banda, una pràctica molt popularitzada al llarg de tot aquest temps ha sigut barrejar distints estils en busca d'una sonoritat i d'un estil diferent i nou, com per exemple, el Jazz fusió, Folk rock, Pop rock, Funk rock, Reggae fusió, Folk metal, Flamenc fusió, Flamenc-Jazz, Flamenc rock, etc. 



La següent graella mostra la gran diversitat d'estils de música popular urbana que han conviscut durant els segles XX i XXI. 

La graella mostra l'origen dels estils música. Per entredre la graella, hem de tindre en consideració que el fet de vore un estil en una columna i que aquest estil no torne aparèixer en les següents columnes no significa que aquest estil haja desaparegut en les següents dècades. Tal és el cas per exemple del Rock, aquest estil aparegué en els anys 50 i fins a dia de hui aquest estil ha estat sempre present al llarg de les distintes dècades tot i que no el trobem reflexat en les distintes columnes de la graella.

  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...