Hola, Benvingut al meu blog!

Pots seguirnos en les xarxes socials o subscriuret al feed.

¡ Subscriure al nuestro blog!

Rep en el teu correu les últimes noticies del blog. Ingressa el teu correu per a subscriure.

Pàgines

dimecres, 28 de setembre del 2011

Tauler

TAULER

Tauler



Amb aquest tauler es poden realitzar diverses activitats, ja siga de reconeixement de notes, identificació de figures musicals, percudir ritmes, identificar instruments...

El desenvolupament de joc que seguix és el següent: el joc està pensat com un joc de conjunt, no individual, en el que únicament hi ha una figura per a tots que avançarà pel tauler, però la resposta ha de ser donada de manera individual. Cada alumne per torns agafarà una carta o targeta i haurà de reconèixer el que en ella hi ha (nota, figura, instrument, ritme...), si ho encerta avança una casella. Si en cas contrari no ho encerta es perd el torn i serà un altre company qui haja d'agafar una altra targeta per continuar avançant per les caselles.

Per a donar emoció al joc els dic als alumnes que tenen 5 minuts per fer arribar la figura fins el final i guanyar d'eixa manera el joc, però vertaderament eixos 5 minuts no són 5 i per sort sempre tenen temps a fer-la arribar encara que quan estan prop d'aconseguir-ho els dic que està a punt d'esgotar-se el temps i que s'han de donar pressa.

Espere que el gaudiu igual que l'he gaudit jo amb els alumnes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...